Je bekijkt nu Fundamentals Winterprogramma 2023/2024

Fundamentals Winterprogramma 2023/2024

Fundamentals Winterprogramma 2023/2024

Train jij ‘s winters door?

Overweeg dan om jezelf een cadeau te geven – en het komende golfseizoen een vliegende start! – door deze winter mee te doen aan mijn Fundamentals Winterprogramma 2023/2024.

In 12 groepslessen en ondersteund door een rijke online training leer je alles wat je moet weten om…

  • je techniek simpeler & stabieler te krijgen
  • effectiever (zelfstandig) te trainen
  • met meer plezier & ontspanning te spelen

…zodat je in vorm zult beginnen aan het nieuwe golfseizoen.

Wat je leert in een notendop:

  • Rechter en verder slaan door je swing te versimpelen en niet meer, maar juist minder te doen – het is mogelijk dankzij Swing Fundamentals; vrijwel alle topgolfers hebben deze fundamentals – met nadruk geen tips & tricks of quick fixes! – in hun swing verwerkt, maar je leert ze vrijwel nergens. Wel bij mij! Hier lees je meer over Swing Fundamentals. https://ironshirt.golf/verder-slaan-doe-je-niet-met-je-spieren-maar-met-je-skelet/
  • Laat je swing change sneller beklijven – niet door vaker te oefenen, maar door (véél) EFFECTIEVER te trainen (en je nieuwe beweging dus sneller aan te leren). Dit aan de hand van grensverleggende True Practice Fundamentals. Met deze tijdloze trainingsprincipes weet je zeker dat je je tijd op de driving range goed benut (in plaats van ‘maar wat te doen’). Zodat je in het voorjaar kunt vertrouwen op een solide swing en niet langer terug hoeft te vallen in je oude beweging. Hier lees je meer over True Practice Fundamentals. https://ironshirt.golf/true-practice-fundamentals/
  • Sta je op de driving range prachtige ballen te slaan, maar krijg je dat tijdens een rondje golf te weinig voor elkaar en speel je vaker dan je lief is onder je niveau? Dankzij Inner Fundamentals, mentale basisvaardigheden (net zo belangrijk zijn als een goede grip!), leer je de swing die je al hebt succesvol meenemen naar de baan. Zodat je niet alleen op de range, maar onder álle omstandigheden op je techniek kunt vertrouwen en ontspannen kunt genieten van je rondje golf. Hier lees je meer over Inner Fundamentals. https://ironshirt.golf/stabieler-spelen-zonder-gesleutel-aan-je-swing/

True Practice Fundamentals Online
Mijn advies om bij het Winterprogramma True Practice Fundamentals Online aan te schaffen………

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je deze winter met meer plezier zult trainen en technisch grotere stappen kunt zetten.

Omdat ik mijn lessen aan jou graag optimaal benut: door thuis al filmpjes te kijken kunnen we praktisch aan de slag.

Omdat ik graag zou zien dat je ook na het Winterprogramma de lessen kan herhalen. Na de 12 groepslessen kan je de True Practice Fundamentals Online als naslagwerk gebruiken.

Normale prijs via de site € 97,- Met mijn kortingscode tpf-rvc € 20 korting!

Vul in bij couponcode: tpf-rvc

Inner Fundamentals Online
Wil je ook graag naslagwerk om mentaal te trainen? Dat kan met Inner Fundamentals Online!

Tijdens de 12 lessen komt het mentale gedeelte ook aan de orde.  Wanneer je besluit om óók het online programma van Inner Fundamentals aan te schaffen, dan heb je een compleet pakket aan online lessen.

Je traint zowel technisch als mentaal!

Je kan thuis  filmpjes bekijken, mp3’s beluisteren, trainingsopdrachten doen. Ook na de 12 groepslessen onbeperkt toegang.

Voor jou als deelnemer aan het Fundamentals Winterprogramma  mag ik Inner Fundamentals  Online met een mooie korting aanbieden:

Normale prijs  via de site € 147,-  Met mijn kortingscode: if-rvc  € 25 korting!

Vul in bij couponcode: if-rvc

Praktische informatie
* Aantal lessen: 12 lessen van telkens 1,5 uur (totaal 18 uur les)

* Frequentie: ongeveer 2 maal per maand van eind oktober tot en met april

* Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 6

* Kosten: € 297,- excl. de online training True Practice Fundamentals (zie hierboven)

* Lessen op dinsdag van 14.00-15.30u

* Geplande data: Dinsdag 31 okt, 21 nov, 5 en 19 dec, 16 en 30 jan, 13 febr, 12 en 26 maart, 9 april, 23 april (2x 1,5u baan)

* Locatie: Golfbaan Hooge Graven in Ommen

* Ben je geïnteresseerd, maar kan je niet op de genoemde data?  Bij voldoende belangstelling zijn er eventueel ook mogelijkheden op woensdag of donderdag.

Geef gerust je mogelijkheden aan!

Aanmelden