Je bekijkt nu Wales 25 juni t/m 1 juli 2018

Wales 25 juni t/m 1 juli 2018

Golfreis Wales juni 2018

Na een gezellige reis naar Ierland in 2013 hebben we ieder jaar een reünie gehad. Onder leiding van Rita werd in een lang weekend drie dagen in de ochtend geoefend en in de middag gingen we de baan in. Op deze manier zijn we o.a. in België en in Drenthe geweest.

Dit jaar was ons eerste lustrum en na wat goed lobbywerk was er besloten om een weekje naar Wales te gaan. Jan Alofs van Choicetravel had samen met Rita een prima golfreis samengesteld. Met een groep van 10 deelnemers zijn we per KLM naar Cardiff gevlogen, we verbleven in het uitstekende Vale Resort. Het complex beschikt over 2 golfbanen die we allebei gespeeld hebben.

Iedere ochtend werd er les gegeven door Rita en de vooruitgang was duidelijk zien bij alle deelnemers. In de middag togen we per busje met aanhanger naar enkele fraaie golfbanen in de buurt. Zo hebben we gespeeld op Southerndown en Pyle & Kenfig golfclub en tenslotte op de Glamorganshire golfclub (wist u trouwens dat de heer Stableford lid is geweest van deze club?).

Het was de hele week prachtig weer, de schapen op de Southerdown golfclub zochten zelfs beschutting in de bunker.

Elke dag tijdens het diner was de prijsuitreiking, Rita had voor alle deelnemers een soms verrassende prijs in petto. De sfeer was uitstekend, mede door de uitstekende wijnkeuzes van Ernst.

Op veler verzoek hebben we ook een dagje niet gegolfd. Een groot deel van de groep heeft deze dag gebruikt voor een bezoek aan Cardiff. Het is een leuke stad, hoogtepunten zijn het Cardiff Castle en Cardiff Bay. Je vindt er veel restaurants en we hebben daar lekker gelunched.

    

 

 

 

Het was een leuke week en in 2019 gaan we vast wel weer ergens een lang weekend naar toe. Graag wil ik alle deelnemers bedanken en Rita en Jan wil ik bedanken voor de uitstekende organisatie!

Bert