Je bekijkt nu Verslag van een succesvol 3 daags golf programma 16-18 september in Crossmoor, Weert

Verslag van een succesvol 3 daags golf programma 16-18 september in Crossmoor, Weert

Woensdagochtend kwam de bijna de hele groep in de loop van de ochtend aan. Zodra we compleet waren gingen we de par 3 baan lopen. Soepeltjes het programma omdraaiend om pas ‘s middags naar de driving range te gaan gezien de verwachte regen.

En zo waren alle dagen: soepel inspelend op weer of andere zaken.

Een gezellige groep van diverse leeftijden (wel boven 45 jaar) en van verschillende golfsterkte, hetgeen overigens niks uitmaakte.
De donderdag in de ochtend bij de driving-range en in de middag de prachtige Crossmoor baan op. Echter, bijna continue regen. Desalniettemin speelden we in twee groepen de ruime en mooie bosachtige 9 holes. We speelden best ball, hetgeen er een behoorlijk tempo aan gaf en leuk is om te doen.

golfbaan1-golfreis-crossmoor-weertRita deed zelf ook mee, stond daar uiteraard mee model van hoe het echt goed moet. Op de helft wisselde Rita van groep, zodat iedereen ervan kon profiteren.

Ook donderdag avond een prima diner en volgende ochtend ruim ontbijt. Vrijdagochtend accent op putten en uit de bunker komen. Heel nuttige adviezen en volop ‘speeltjes’ en gadgets om erbij te helpen. In de middag reden we naar Leende waar de mooie baan Haviksoord ligt. Heerlijk weer en daarom volop genoten van 9 holes daar.

Leuk was ook nu weer de prijsuitdeling door Rita tijdens een eenvoudig maaltje in het clubhuis van Haviksoord.. Ik denk dat iedereen deze dagen wel 2 of 3 prijzen heeft gewonnen met de diverse kleine wedstrijdjes. Gewoon leuk, hoe oud je ook bent.

golfbaan-putten-golfreis-crossmoor-weertKortom, een super geslaagde drie daagse bijscholing voor zowel goede als zwakkere spelers. Gezellig, prima stimulerende les, voor een ieder aan te raden die weer eens spelenderwijs aan techniek en vaardigheid wil trainen in een mooie omgeving.

Vivian Colland
Namens Nel, Go, Desiree, Pieter, Jaap, Anke

 

 


golfbaan-golfreis-crossmoor-weert

3-daagse golfreis Limburg 16 t/m 18 september 2015

Bij een volgende gelegenheid: MEEGAAN! Een perfect georganiseerde golfreis. Prima hotel en belangrijker: uitstekende golflessen, zowel op de driving range, pitching area, bunkers en putting green als door de baan.

De professionele begeleiding en persoonlijke belangstelling voelden als een warme deken aan. Elke deelnemer kreeg correctieve opmerkingen en aanwijzingen gericht op ieder zijn/haar persoonlijke ‘golfstijl’. Zeker ook positieve aanmoedigingen gingen regelmatig naar individuen in de groep toe. Bovendien verstaat Rita de kunst en creativiteit om bij elk onderdeel van de golfsport een competitie element in te bouwen. De winnaar(s) van dat onderdeel werden dan ook nog met een leuk prijsje beloond.

Het vermogen van Rita om in zeer korte tijd van individuen een ‘groep’ te maken is prijzenswaardig, dank zij haar -denk ik- humorvolle manier van optreden en oprechte belangstelling voor elk individu.

Voor mij was dit een leerzame (in meerdere opzichten) golfreis. Graag in het voorjaar weer!

Anke