Je bekijkt nu Spanje 14 t/m 21 februari 2020

Spanje 14 t/m 21 februari 2020

Rita was onze pro tijdens de Iron Shirt Advanced trainingsweek februari 2020. Rita’s samenwerking met Iron Shirt of Golf zorgt voor mij voor de perfecte combinatie van mentale training en technische training. Stap voor stap vielen de puzzelstukjes op zijn plaats en golf ik niet alleen beter maar ook met meer plezier. De vriendelijke en toch duidelijke leiding die Rita aan ons groepje gaf zorgde voor een geweldig fijne sfeer in onze groep. 

Robert Elsing

In februari 2020 ben ik met een golf trainingsreis mee geweest naar de Costa Ballena in Spanje, georganiseerd door Iron Shirt Of Golf. (ISOG). Tijdens deze reis gingen er 34 deelnemers en 6 PGA pro’s mee die ook “ISOG” geschoold zijn .

Rita van Campen was één van die Pro’s. Ik ben met vijf andere deelnemers in haar groepje ingedeeld. Ons groepje bestond uit drie vrouwen en drie mannen, variërend van leeftijd en HCP Nivo. Heb tijdens de trainingen veel van Rita geleerd. Naast het feit dat Rita op professionele wijze je de techniek van de golfswing volgens het ISOG principe bij kan brengen, ziet ze ook per persoon wat je echt nodig hebt om hetgeen je aangereikt krijgt toe te passen. Wat ik als bijzonder heb ervaren is, dat Rita naast deskundigheid ook les geeft vanuit haar HART.

Heb een onvergetelijke week gehad. Gelukkig organiseert Rita nog een terugkomdag.

Tot slot, wil je meer weten over Iron Shirt Of Golf, bezoek de website van de Iron Shirt Of Golf. Of……vraag het aan Rita zelf.

Frieda Buys