Je bekijkt nu Shortbreak Schloss Moyland Golfresort, 17 – 20 augustus 2012

Shortbreak Schloss Moyland Golfresort, 17 – 20 augustus 2012

Stel: je hebt het gevoel dat je even op een dood spoor zit voor wat betreft de ontwikkeling in je golfprestatie. Je wilt jezelf verder ontwikkelen, maar in plaats van les wil je liever een uitdagende baan lopen. En dan eigenlijk het liefst gewoon een paar dagen achter elkaar, lekker een lang weekend weg,  in een mooie omgeving. Herkenbaar? Wat doe je dan?

 

Dan bel je Rita!

Tenminste, dat was afgelopen zomer mijn oplossing en die is mij heel goed bevallen.
Voor mij was het de eerste keer dat ik mee ben geweest met een golfreisje en vond het best wel spannend. Het was mij bekend dat in de groep golfliefhebbers zaten met een diversietijd aan handicaps. En ik, ik ben net pas begonnen. Voor mij is bijna alles nog een uitdaging.  Maar omdat bij deze reis ook duidelijk was dat er ’s- morgens les gegeven zou worden en ‘s- middags het geleerde in de baan in praktijk gebracht zou worden stond voor mij al snel vast dat ik mee wilde. En eerlijk is eerlijk, ik heb er geen moment spijt van gehad. Binnen de- zeer gezellige- groep van 9 golfliefhebbers heb ik  individueel les gehad. Tenminste, zo voelde ik dat. Maar mijn “klasgenoten” hadden hetzelfde gevoel. Alsof er tijdens de les aandacht geschonken werd aan en geoefend werd op jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Perfect zoals Rita dat doet. En inderdaad, ‘s- middags in de baan weer die persoonlijke aandacht voor iedereen met als gevolg dat je écht stappen maakt in je golfontwikkeling.

Hoe mooi kan het zijn. Betere slagen, mooiere putts, prachtige chips en dat in een geweldige setting van de zonovergoten golfbaan van Schloss Moyland in Duitsland.  Het resultaat van vier dagen op stap met Rita: dat smaakt dus écht naar meer.

 

Bart Lammers