Je bekijkt nu Reüniereis Ierland in Belgisch Limburg

Reüniereis Ierland in Belgisch Limburg

In Juli 2013 zijn we met een groep naar Druids Glen, Ierland gegaan.
Ierland dus wat moet je meenemen; alles met name raingear. Maar wat bleek die week hadden we een hittegolf in Ierland.
De groep klikte goed en bleef een beetje in contact wat resulteerde in een kleine reünie in 2014 op een zonovergoten Haarlemmermeersche. Rondje golf, hapje eten en plannen maken voor een wat langere reünie in 2015. België werd besloten en zo gezegd, zo gedaan. Rita zette zich achter pc en telefoon en reeds snel was er een programma voorstel. 3 dagen Spiegelven en één dag Limburg GCC. En het weer? Zonovergoten, wat heet het warmste weekend van het jaar !

Na een ontspannen rit van ruim 2 uurtjes was de ontvangst op Spiegelven reeds goed met koffie en een lekker lunch. Daarna aan het werk, pitch en gripspanning…. Afgerond met een ontspannen 9 holes in het bosrijke gedeelte van de baan.
Na wat sterke verhalen op het terras en een Belgisch biertje, douchen en op naar het diner.

Zaterdag was het bloedheet, maar Rita regelde dat we 2 uur vroeger konden starten zodat we nog iets koeler door de baan konden. Ondanks parasols, natte handoeken en veel drinken vroeg het weer z’n tol. Met name binnen de heren fligth waren de scores niet tof en ipv een oefensessie in de snikhete middag likte de heren hun wonden in het zwembad of in stilte in de schaduw. Net als iedere dag speelde Rita ook op zondag 6 holes met iedere fligth mee, ter observatie en wat kleine aanwijzingen. Zo werd er op basis van observaties in de baan een oefensessie ongelijke liggingen ingelast.

Ach de scores, er werd gelachen, er werd genoten, er werd goed gegeten en er werd nog wat opgestoken, wat wil je meer.
Ter afronding van dit perfecte weekend werd er 18 holes op de Limburg GCC in Houthalen gespeeld. Altijd een genot om hier te spelen, naar men zegt de beste baan in België. Wat een rust en wat een baan, bossen en heidevelden wisselen elkaar af net als bogies en parren.

Tijdens de lunch werden reeds plannen gemaakt voor volgend jaar, Duitsland?, Wales?, Limburg? We zullen zien, het komt allemaal vanzelf.

Het was weer top ! Inderdaad het weer, maar ook de diners, de banen en met name de sfeer. Hier zit nog wel een vervolg in !

Antoine
Spiegelven-golfrecensie-golfreis-begie-1