Je bekijkt nu Golfreis Tavira Week 8 t/m 15 nov 2017

Golfreis Tavira Week 8 t/m 15 nov 2017

Wat heeft West Algarve Golf  met Rita deze reis fantastisch geregeld. Tot het laatste moment, de luchthaven, het idee van relaxed vakantie vieren, we hebben nergens aan hoeven denken, je reed gewoon voor.

Ook het weer was daar natuurlijk debet aan, maar dat is altijd zo natuurlijk. Prachtige golfbanen met hier en daar goede oefenfaciliteiten, bij Castro Marim mogen ze er wel eens wat aan gaan doen het is daar behoorlijk “uitgedroogd” zal ik maar zeggen. Maar we hebben, en ik denk dat ik spreek voor de hele zeer gezellige groep, ook behoorlijk wat geleerd. Nu daar natuurlijk verder aan werken op onze eigen golfbanen.

De etenshuisjes waren bijna allemaal even perfect, altijd is er ergens wel eens iets op aan te merken, maar zo zal het blijven. Ik vond ze perfect. Ook het hotel was prima. Al met al een zeer geslaagde week. Complimenten voor jou en Rita.

John

 

 

 

 

 


8 november was het zo ver. Ik had mij weer opgegeven voor een golfreis met Rita. Dit was mij tweede keer en deze keer ging de reis naar Tavira.

Alles was weer top geregeld, bij aankomst, op het vliegveld in Portugal stond Peter al met de 5 auto’s klaar , zelfs de achterklep  van de auto stond al open ☺. De spullen er in en binnen 30 min reden wij weg bij het vliegveld het mooie landschap van Portugal in.

Ondanks dat het een drukke week was met weinig rust ben ik voldaan terug gekomen. De planning van 3 dagen golf, 1 dag vrij en weer 2 dagen golfen is veel, maar geweldig om te doen.  Van s ‘morgens 2 uur les van Rita en ‘s middags een 18 hole baan lopen heb ik toch echt wel het gevoel er weer bij geleert te hebben.

De golfbanen waren weer prachtig en heerlijk om op te “spelen”. Omdat wij het allemaal zo gezellig hadden samen besloten wij onze ‘vrije’ dag ook samen door te brengen en hebben een boottocht gemaakt naar verschillende Portugese eilandjes,  s ‘avonds hebben wij weer heerlijk gegeten in een lokaal Portugees restaurantje.

Er is een dag van komen en er is een dag van gaan, aangezien het weer ongelooflijk mooi was met de hele week zonnig en 20/22 gr (en te weten dat het weer in Nederland koud en nat was) wilde wij natuurlijk niet terug naar huis.

Na lang praten hebben wij als groep toch maar besloten om naar huis te gaan ☺ alles ingepakt en naar het vliegveld gereden waar Peter weer klaar stond, onze auto’s weer van ons overnam en wij direct konden gaan inchekken.

Ook dit was weer perfect geregeld.

Terwijl ik dit schrijf denk ik met weemoed terug aan de reis en mis ik Portugal en mijn maatjes. Hopend dat de tijd snel gaat en ik volgend jaar weer mee kan/mag ☺. Bedankt Rita en Peter voor deze heerlijk verzorgde reis, en bedankt mijn golfmaatjes voor het heerlijke golfen en de vele lachpartijen. Ik zal hier nog vaak aan terug denken.

Ivon