Recensies Golf Fit sessie 24 en 26 januari 2016

De reden dat ik deze lessen zo trouw mogelijk wil blijven volgen is simpel: het ontbreekt me aan discipline om op regelmatige basis zelf oefeningen te doen, met name de fitness oefeningen van Rob Hogenkamp.

Bovendien stel ik telkens weer vast dat het opfrissen van je technische vaardigheden toch een soort ‘education permanente’ is.

Het is nu eenmaal een erg moeilijke sport en om die met plezier te blijven beoefenen, is de aanwezigheid/beschikbaarheid van een pro waar je af en toe op terug kunt vallen, van onmisbaar belang. De les van gisteren, waar ik weer behoorlijke spierpijn aan heb overgehouden, was daar weer een goed voorbeeld van. Het was me toch een waar genoegen.

Met vriendelijke groet,

Ed Lensvelt

—————————————————————————————————————–

Jullie enthousiasme werkte aanstekelijk, ik heb jullie gezamenlijke Golf Fit sessie met heel veel plezier bijgewoond, we kregen zoveel aandacht van jullie beide, ieder kreeg wat nodig was. Golftechnisch was het weer bijspijkeren en de golffitness van Rob was een openbaring, wat kun je veel doen met een tube, heel veel spieren werden aangesproken en toch geen spierpijn vandaag !

Hartelijk dank jullie alletwee. Kijk uit naar de volgende sessie in april Hartelijke groet, Maria Wensing

—————————————————————————————————————–

Een bijzonder nuttige les door de uitstekende combinatie van balans en spieroefeningen die logischerwijs gekoppeld werden aan golfhoudingen.

Eigenlijk een soort les die je (twee -)wekelijks gedurende een hele periode zou moeten doen. Een mooie combi van fitness, balans en voorbereiding op de goede golfhoudingen.

Vivian Colland