Je bekijkt nu Golf-Fit cursus

Golf-Fit cursus

In een periode van 14 oktober t/m 2 december 2014, die gekenmerkt werd door kou, wind en regen, hebben Ellen, Hetty, Milja, Han, Gillis, Jaap en Peter op Amstelborgh 6 lessen van 1½ uur gevolgd in het kader van de Golf-Fit Basiscursus onder leiding van Rob en Rita.

Elk van hen probeerde gedurende drie kwartier ons fitness- resp. golfniveau naar een hoger plan te brengen. Uit de vergelijkende beelden van het begin van de cursus en het eind bleek dat beiden aardig in hun opzet geslaagd zijn. Direct na afloop van een les, trof je de behandelde stof aan in je mail. Een mooi mapje met instructies en voorbeelden is inmiddels het resultaat.

Conclusie: de gecombineerde aanpak is goed bevallen. De hele groep heeft vooruitgang geboekt en bovendien hebben we, ondanks het onaangename weer, veel plezier beleefd.

Amsterdam, 5 december 2014
Han en Milja Everts


‘’GolfFit van Rita en Rob? Mooie compacte cursus met heel veel inhoud door relaxte combi van fysiek, mentaal en techniek. Rob leert je achter je eigen fysiek te kijken door veel uit te leggen over fout en goed bewegen, voorkomen van blessures, over je spieren, je grenzen. De bewegingsoefeningen die je samen doet en ‘for life’ meekrijgt zijn op alle niveaus prima toe te passen! Rita zoomt op een betrokken manier op verschillende technische onderdelen in. Met leuke ondersteunende oefeningen om je resultaten bij het putten te verbeteren bijvoorbeeld. Ook ‘for life’! In korte tijd kom je lekker vooruit, zelfs als beginner! En trainen in een gezellige groep? Extra leuk!” (J.G. te H. haha!}

Rita en Rob, bedankt en succes verder!
GrJaap.