Je bekijkt nu Recensie Golfreis West Algarve februari 2016

Recensie Golfreis West Algarve februari 2016

Wat is golfen toch een heerlijke sport, vooral als je dat ik het zonnetje van de zuid Portugese Algarve mag spelen. Van 5 t/m 12 februari zijn we met een groep van 8 spelers en onder de bezielende leiding van polfprofessional Rita van Campen naar het kustplaatsje Alvor getrokken om van daaruit met een personenbusje naar vijf verschillende, prachtige golfbanen te rijden om daar te trainen en te spelen.

Met een gemiddelde dagtemperatuur van 17 g.C was dat bepaald geen straf, maar terugkijkend op deze week moet ik wel vaststellen dat het programma intensief en behoorlijk vermoeiend was.

De groep bestond uit vijf mannen en drie vrouwen + Rita, die ook meespeelde, en de speelsterkte liep zodanig uiteen dat besloten werd om uitsluitend best ball (Texas Scramble) te spelen. Dat heeft af en toe tot zeer verrassende resultaten geleid, vooral de laatste dag waar de vossen (Rita en Roeland) werden opgejaagd door vier bloeddorstige mannen en helaas het onderspit moesten delven!

Al met al was het een zeer vermoeiende, maar vooral uiterst gezellige en leerzame golfweek, niet in de laatste plaats door de goede organisatie en de uiterst professionele manier waarop Rita van Campen ons daarin heeft begeleid en getraind. Chapeau en graag tot een volgende keer!