Je bekijkt nu Les van Rita

Les van Rita

“Ik kijk nooit naar de kosten van een les, maar de opbrengst voor mezelf. Of je nu een les op de driving range neemt of een baanles, ik word wijzer van elk uurtje les van Rita! Mijn golf is enorm vooruit gegaan door de toegewijde begeleiding van Rita in combinatie met de vele uurtjes op de driving range en in de baan. Vooral mijn ritme en regelmaat zijn verbeterd, als gevolg van een betere ontspanning. Dat laatste heb ik weer geleerd via de Iron Shirt of Golf-methode, waarin Rita gecertificeerd is. Mijn advies: neem regelmatig les en laat je techniek en course management continu bijsturen, in plaats van uren lang de verkeerde techniek in laten slijten. Daarna heb je alleen maar meer lessen nodig om dat er weer uit te sleutelen. Per saldo niet goedkoper en het duurt alleen maar langer voordat het beter gaat!”

Sandra Lopulalan