Je bekijkt nu Groepsgolfreis naar Lagos van 15 tot en met 22 november 2021

Groepsgolfreis naar Lagos van 15 tot en met 22 november 2021

Uit het oosten, zuiden en westen van het land reisden we op 15 november af naar Portugal. Via de luchthavens Eindhoven en Schiphol naar het vliegveld van Faro. Vandaar naar het stadje Lagos.

Het appartementenhotel aan de haven was ons verblijf. Prettige grote kamers, met de mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken. Of zelfs te koken, maar met zoveel leuke restaurantjes in de buurt, is dat geen aanrader.

Het programma was goed in elkaar gezet. Vijf dagen les en spelen en halverwege de week een dagje geen golf. In de ochtend naar de golfbaan. Rita had drie leuke banen uitgezocht. Espiche, Boa Vista en Palmares. We kregen op de oefenfaciliteiten van deze banen, na de warming up, een uitgebreide instructie en daarna konden we oefenen en dan kwam Rita langs voor individuele aanwijzingen. Hierna een koffiepauze en vervolgens met een lunchpakket de baan in.

Niet door Rita geregeld, maar wel aangenaam, was het goede weer. Alle dagen zon, een keer onweer, en een keer een bui met hagel. Alle keren hebben we 18 holes kunnen spelen. Vier keer speelden we in flights van drie en dan speelde Rita per ronde met elke flight zes holes mee. In de spelsituatie krijg je dan nog een paar tips en aanwijzingen. Steeds andere flightsamenstellingen, spelvormen en een wedstrijdelement maakten het spel leuk en spannend.

’s Avonds liepen we vanuit het hotel naar een van de restaurantjes in de buurt en alle keren hebben we lekker en gezellig samen gegeten.  

Het was een heerlijke week en wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Heleen van de Lustgraaf