Je bekijkt nu Golfreis Lagos

Golfreis Lagos

Met een kleine groep (slechts 5 deelnemers na  afzeggingen op het laatste moment ) begon de vakantie al op Schiphol met de onderling kennismaking. Een diverse groep,  van “net voorbij beginners” tot  18  HCP., maar dat maakte het ook leuk. Je leert dan ook van elkaar.

Aankomst in heerlijk zomerweer, goed hotel met ruime kamers en op loopafstand van het leuke centrum van Lagos en de boulevard.

En in het hotel konden we ondanks het wat late tijdstip  van aankomst, nog rustig eten, en de kennismaking  met de deelnemers verdiepen.

Het programma zat goed in elkaar: 4 dagen op de baan, waarvan de ochtenden van 10-12 les van Rita, en na een relaxte lunch de baan op voor 9 holes. Elke keer andere samenstelling van de flight’s. ook elke keer weer leuke spelvormen.  Mooie banen, niet alleen voor het spel maar ook de ligging en uitzicht. En dat alles met zon en 20graden.

Op de   “vrije” dagen kon een ieder  bepalen  wat je wilde doen. dat kon  nog een grote of klein ronde op een andere baan, of de zee op en vervolgens overstappen in kleine boten de grotten van Lagos in! En ja, er waren ook nog shoppers bij…😊

Alles was voortreffelijk verzorgd, met aandacht voor kwaliteit en detail. En ook maatwerk waar gewenst. De avonden waren elke keer in ander restaurant, voortreffelijke kwaliteit, en ook benut om  terug te kijken op de middag (“wie won er?”) en veel gelach, alsook  de  briefing voor de volgende dag, met veel gelach…

Rita slaagde er uitstekend in om elke deelnemer beter  te maken, hoe groot ook de variatie in niveau is, daarbij oneindig geduldig, vriendelijk maar doortastend, en een klaterende en besmettelijke  lach. 

Voor mij was het een ideale mix van echt vakantie en jezelf verbeteren in het edele spel, en dat met hele leuke deelnemers!

Bernard Arnold