Je bekijkt nu Golfreis Golfresort Morgado, Algarve-Portugal, 28 oktober – 4 november 2011

Golfreis Golfresort Morgado, Algarve-Portugal, 28 oktober – 4 november 2011

Golfreis naar Portugal met Rita van Campen een piepklein verslag

We stonden op het punt de ijzers in het vuur te gooien en het hout er achteraan. Maar na een achtdaagse golfreis met Rita hebben we het plezier in het spel terug. De reis begon nogal vroeg op 28.10 en eindigde op 4 november. De tijd daartussen brachten we door op het Morgado do Reguengo Resort (prachtige kamers, volop eten, 36 holes).

‘s Ochtends hadden we les -het hoge, lage, korte en lange spel, het kwam allemaal aan bod- en ‘s middags werd er gespeeld en probeerden we de talloze tips van Rita toe te passen. De banen waren uitdagend, en we zagen er erg veel van; voor de bijzondere natuur met de ooievaars hadden we minder oog. We dachten vooral ‘rug recht- maak je groot- niet knijpen- zak door je knieën- et cetera- raak de bal en niet van slag’. Aan het eind van de middag volgden de analyses, want Rita en haar camera registreerden alles, en ‘s avonds waren er de prijsuitreikingen. (Stimu)leren en enthousiasmeren, daar draaide het om in Portugal, en prijswedstrijdjes helpen daarbij. De gewonnen boekenlegger en teebeurs doen inmiddels dienst, de ovenhandschoenen wachten nog op hun eerste klus.

We hadden nog nooit meegedaan aan zo’n reis, dachten aanvankelijk ook ‘Oei, een groep!’, maar we kunnen alleen maar zeggen: Rita, An, Astrid, Nel, Tjits, Roeland en Ron, bedankt voor alles, ook voor alle gezelligheid, en graag tot spoedig! We weten dat we er nog lang niet zijn en nog heel wat Rita-reisjes nodig hebben, maar met die kennis valt vrolijk te golfen, merkten we vanochtend.

Carry & Arjen Eijgenraam-Feenstra
6 november 2011