Je bekijkt nu Golfreis Golfresort Morgado, Algarve-Portugal, 20 – 27 september 2011

Golfreis Golfresort Morgado, Algarve-Portugal, 20 – 27 september 2011

Adjudicator in cricket vertelt een verhaaltje over de man of the match

 1. Dit verhaaltje gaat niet over de man-of-the-match maar meer of the woman-of-the-match.
 2. Ik wil dus zeggen lieve Rita, ik spreek hier namens allen om te zeggen dat wij vinden dat jij deze week the woman-of-the-match bent en ik wil graag uitleggen waarom wij tot dit oordeel zijn gekomen.
 3. Jij verzorgt alles tot in de puntjes ook de kleine dingen die even mis gingen zoals de overbagage waarop niemand had gerekend en jij dat gewoon afhandelt met Peter. Voortreffelijk!
 4. Jij verzorgt ook de dingen die ik niet kon regelen zoals b.v. het aantal deelnemers: minimaal 6 dus. Maar Beer had er maar 5 en jij regelt de zesde persoon en niet alleen dat, het is ook nog een schot in de roos: Jan Bes. Jan je was geweldig in een groep mensen die elkaar gemiddeld misschien 40 jaren kennen en daar schuif jij probleemloos tussen en Rita wist dat dit zou lukken. Van allebei dus een prestatie!
 5. Rita jij regelt ook datgene wat een golfpro/reisleider gewoon behoort te regelen:
  1. Ontwerpen van een prima programma met les, gezelligheid en wedstrijden met competitie elementen
  2. Geeft les met een geweldige passie en toewijding, zorgt voor alle materialen, leuke spelletjes, prima onderricht om van ons allemaal betere golfers te maken. En dat is je gewoon gelukt.
  3. Geeft les met een geweldige passie en toewijding, zorgt voor alle materialen, leuke spelletjes, prima onderricht om van ons allemaal betere golfers te maken. En dat is je gewoon gelukt.
  4. Je zorgt niet alleen voor een gevarieerd programma maar zorgt ook nog eens voor leuke prijsjes, waarbij iedereen aan bod komt. Dat is knap en niet voor iedereen weggelegd.
 6. Lieve Rita, voor ons ben je niet alleen de woman-of-the-week maar ook onze eigen opperbirdie!!

 

Rita bedankt, het was gewoon grandioos!!

Namens Beer van Muiswinkel en natuurlijk Jeroen Thon, Gillis Stratenus, Hans Kluit, Jan Bes, Jaap Jong.