Je bekijkt nu Golfreis Cádiz Spanje 2016

Golfreis Cádiz Spanje 2016

In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 maart, na een tocht in een te klein busje waarin we met 7 man en veel bagage ingepropt waren, kwamen we uiteindelijk op Schiphol aan. Daar vonden we al snel Rita en onze medereizigers.

Na een vlotte reis kwamen we op het vliegveld van Sevilla aan. Daar probeerden ze ons wéér in een klein busje te stoppen. Maar na enig geduld werd dit opgelost. We werden met een grotere bus naar het hotel Novo Sancti Petri gebracht.

Zaterdag: koffers uitgepakt, strandwandeling gemaakt en geluncht op het terras van een gezellig restaurantje langs het strand.

De volgende dagen werden gevuld met ’s ochtends eerst een warming up gevolgd door instructie op de driving range en de oefenfaciliteiten van de golfbaan. Tijdens de koffie werden de flights ingedeeld en Rita had besloten om de hele week Texas scramble te spelen. Rita speelde iedere dag met een flight mee. Zat je daarin dan werd je dag goed! Op de cruciale momenten was daar natuurlijk Rita, die je daar uit de ellende hielp. Dat was overigens niet altijd het geval, want ook de beste breister laat wel eens een steek vallen. We liepen 18 holes in een aangename temperatuur met veel zon. Na ongeveer 10 km lopen dronken we ter afsluiting van de dag gezellig een glaasje op het terras van de golfbaan. Terug in het hotel friste iedereen zich op en dineerden we gezamenlijk.

Woensdag was een vrije dag. Een aantal bezochten met het openbaar vervoer Cádiz, andere gingen bridgen, inkopen doen of wandelen.

Niets was Rita te veel zelfs na 18 holes was ze bereid om nog extra les te geven. Voor de transfer hotel – golfbaan v.v. maakten we gebruik van een busje.

Voor we het wisten was het alweer 19 maart en moesten we terug naar het koude Holland.

Gillis, Sytske, Han, Milja, Teus, Veroni, Marcella, Pia, Peter, Hetty.