Je bekijkt nu Golfreis 5 t/m 12 november 2021

Golfreis 5 t/m 12 november 2021

Voor mij de eerste keer dat ik deel neem aan een golfreis, samen met nog

3 deelnemers van de Hooge Graven uit Ommen, gaan we naar de Algarve naar Lagos.

De andere 5 deelnemers komen uit het westen van Nederland.

Rita van Campen, één van onze pro’s uit Ommen heeft deze reis samen gesteld. Een “relax” reis, dit houdt in iedere dag 1.5 uur les en dan 9 holes spelen, in plaats van 18 holes.

We zijn super gemotiveerd en heel erg benieuwd om mee te gaan met deze reis.

Hoe zal het gaan? Best wel spannend vind ik zelf, om meteen de lat zo hoog te leggen. Maar ik heb er zin in!

 

We gaan 4 dagen golfen en 2 dagen ter vrije beschikking. Achteraf hebben we zo veel plezier in het golfen, dat we ook op de vrije dag nog weer gaan golfen.

Ons hotel ligt super mooi en centraal gelegen in Lagos.

Wat een ontzettend leuk stadje is!

We eten iedere avond bij 4 verschillende plaatselijke restaurants, die worden bestiert door families. Wat is dat ontzettend leuk, gezellig en wat een heerlijk eten! We zijn verwend met de meest heerlijke gerechten.

En dan de golfbanen! Espiche en Palmares, prachtige golfbanen, wat een uitzichten, vergezichten en wat een afstanden! Er worden heel wat afstanden afgelegd door de bal, maar ook lopend en in buggy’s. Super mooi!

 

Ook de lessen van Rita zijn zeer inspirerend. Iedere ochtend om 10.00 uur een warming up. Gevolgd door een golfles, chippen, afslaan en putten.

En dan de baan in, voor 9 holes.

We hebben leuke spannende wedstrijden gespeeld, met hele verrassende winnaars. Die ‘s avonds tijdens het eten, onder veel plezier en hilariteit werden bekend gemaakt, bejubeld en bezongen.

Wat hebben we een geweldige week gehad. Vol sportiviteit, ontspanning, plezier en prachtig mooi weer! Heerlijk eten en drinken en een geweldige lieve gastvrouw!

Rita nogmaals heel erg bedankt voor al je aandacht en een fijne, verzorgde vakantie. Wij gaan de volgende keer weer mee!

Lieve groetjes van Roel en Greet.