Je bekijkt nu Golfreis 13 – 20 maart 2011 in Lagos, Algarve Portugal

Golfreis 13 – 20 maart 2011 in Lagos, Algarve Portugal

Hi Rita,

Terug na een overheerlijke week Portugal achtervolg je me bij het spelen in mijn gedachten op een positieve manier!!! Denk aan je grip, denk aan….. maar uiteindelijk blijkt het te werken!!!!!
Vorige week zat ik met Mieke in de kar en zij speelde de sterren van de hemel!!!! Telkens riepen we weer: Denk aan Rita!!
De prachtige banen die je voor ons had uitgezocht hebben een riante indruk achtergelaten; het was een TOP-week!!!
Suzanne.

Lieve Rita.

Ik ben het helemaal eens met Suzanne, onze golfreis naar Portugal was helemaal top! Ik heb het heel gezellig gevonden: prima sfeer, prima lessen en veel gelachen. Jouw lessen hebben mij goed gedaan. Vandaag heb ik gespeeld en steeds hoorde ik jou zeggen: Denk er niet aan waar de bal eventueel terecht kan komen….gewoon slaan….! Heb ik gedaan en het ging goed! Bedankt Rita.

Hartelijke groeten.
Mieke.

WAARSCHUWING:

In aanvulling op de superlatieven over de golfreis die 8 golden sunset-ladies en 1 heer met Rita en West-Algarve-reizen in maart 2011 beleefden, kan ik alleen maar zeggen:
pas op ! als je nietsvermoedend boekt, weet dan, dat je volgend jaar weer mee wilt gaan !
Anuschka Putters

Een week vol prachtige banen

Een week vol prachtige banen ( Alamos , Silves , Boavista , Parque de Floresta ), gezelligheid en uitstekend hotel Tivoli in Lagos.Om de dag te beginnen een prima ontbijtbuffet en ‘s avonds heerlijke diners in plaatselijke restaurantjes. Ook deze keer was alles weer uitstekend verzorgd door Rita. De lessen in de ochtenduren en de aanwijzingen tijdens het lopen van de 18 holes ‘s middags , hebben ons weer een heleboel geleerd. Dus op naar een lagere handicap!!!

Alles bij elkaar een ontzettend leerzame, maar vooral gezellige week !!

Bedankt allemaal.
Dick en Ine