Golfgeheimen trainingsweek, 8 tot 15 februari 2013

isog febLuxe!

Na weken van sneeuw, ijs en nog meer sneeuw, gingen we dan eindelijk  8 februari 2013 een week met Rita naar Spanje (18 graden met zon). Doel ons te bekwamen in de finesses van het golfspel. Met een groep van vijf pittige dames maakten we samen met Rita deel uit van een groter geheel, want we gingen niet zomaar golfen, nee…., wij gingen ons een week lang onderdompelen in The Iron Shirt of Golf. Met ongeveer 24 golfers, taotrainer Reinoud Eleveld en 7 golf pro’s hebben we de week doorgebracht in El Rompido en daar een uitgekiend trainingsprogramma doorlopen van chi kungs, links- en rechtshandig swing training, spelen, mediteren, tot uiteindelijk een heuse wedstrijd.

Gedurende de hele week heeft Rita ons met haar coaching, swing analyses en spel in de baan, tips en adviezen aangereikt. Het was een heerlijke week waar we met humor en passie bezig zijn geweest met onze sport. Rita had de uitdaging om vijf eigenzinnige dames te coachen, wat haar overigens prima afgaat en het moet gezegd worden, met een excelent eindresultaat waarbij vier dames in de prijzen zijn gevallen!!

Nu alweer drie weken terug in Nederland. De weersvoorspellingen voor het weekend bevatten weer temperaturen rond het vriespunt en sneeuw. Als je het mij vraagt dan gaan we gauw weer!