Golfgeheimen 6 maanden programma 2014

golfgeheimen-training-2014“Het leek een hele investering in tijd en geld om deel te nemen aan het 6 maanden durende programma Golfgeheimen. Te meer omdat wij bij de golfsport nou niet meteen denken aan Chinese krijgskunst, Iron shirt of golf, chi kungs en tai chi golfswings op het strand. Maar omdat we al een aantal lessen van je hadden gehad, hadden we er na enige aarzeling, voldoende vertrouwen in dat het de moeite waard zou kunnen zijn om deel te nemen. En inderdaad was het de moeite waard.

We hebben veel geleerd van de minutieuze aandacht voor alle aspecten van de basisswing, het verschil tussen focus en concentratie en het belang van de balans tussen fysieke techniek en mentale vaardigheden.

Je geeft op een heel plezierige en betrokken manier les. Je maakt waar dat je in jouw manier van lesgeven betrouwbaar, geduldig, flexibel en nauwkeurig bent en op die manier je passie voor golf overbrengt.

Rita, hartelijk dank voor je inspanningen om ons beter te laten golfen.”
Els en Adri

golfgeheimen-training-2014-

“Loslaten is niet mijn sterkste kant en dat is juist zo belangrijk om ontspannen en toch prestatiegericht te golfen. De technieken die ik dit jaar van Rita heb geleerd, hebben me flink geholpen. Bovendien is het golfspel er door leuker geworden. Er valt veel meer te genieten als je niet lastig gevallen wordt door allerlei negatieve gedachtes over je spel. Ook in mijn dagelijks leven heb ik trouwens profijt van deze cursus. Golf is als het leven zelf, toch? Natuurlijk ben ik technisch verder en durf een driver aan.”
Christoffel Klap

“Prettig om na de les het behandelde nog eens rustig te kunnen nalezen en nazien”
Roeland Draijer

golfgeheimen“Gevoel en techniek worden vereenigd in dit unieke golf trainings programma. Emoties de baas worden en intuitie ontwikkelen door 2-zijdig trainen, het komt allemaal aan bod in dit unieke concept. Ik ben er van overtuigd dat deze benadering garant staat voor een completer golf spel, meer spelplezier en minder kans op blessures.”
Bob Hagers