Je bekijkt nu Golfen in Portugal met Rita van Campen

Golfen in Portugal met Rita van Campen

Op 10 november stond ik op Schiphol met zo’n onhandig grote golftas, een koffer, een tas met boeken en oneindig veel slaap. Het was erg vroeg. Het was niet geheel uit vrije wil dat ik daar stond. Ik vind het heerlijk om te golfen, lekker buiten in een prachtige omgeving , daar beleef ik plezier aan. Maar elke prestatie drang  ontbeer ik, ik ben een intuïtief golfer en dat laatste is meteen mijn excuus om geen lessen te nemen.
Een hele goede bekende die van deze instelling helemaal niets begrijpt, besloot dat ik maar mee moest op golfvakantie.
Zodoende ging ik een week op stap met onze pro, Rita van Campen, vier leden van Hooge Graven en vijf Amsterdammers die bij Rita lessen op Amstelborgh.

Weer thuis kan ik terugkijken op een prachtige en leuke week. Een groepsreis heeft zeker veel charme. We hebben het gezellig gehad en we hebben elkaar gestimuleerd, het werkt die groepsdynamiek. Vier dagen ’s morgens les en ’s middags achttien holes spelen op vier verschillende banen lopen. Met als hoogtepunt Monte Rei; een prachtige luxe baan, zo ruim opgezet dat de buggy noodzakelijk is om voor het donker rond te komen. Daarbij was de baan enorm uitdagend, een belevenis! Ook de andere drie banen waren mooi en hadden meer dan voldoende uitdaging voor een intuïtief golfer die les heeft.

De reis was uitstekend georganiseerd van af het moment dat we op Faro landden tot we weer op Schiphol afscheid namen van elkaar. Rita was een bindende factor die de groep stimuleerde en uitdaagde. Iedere dag was er een prijsuitreiking na de achttien holes van die dag. Met steeds drie flight was er steeds een eerste, een tweede en een derde prijs. Geen golfer bleef onbeloond.

Zo stond ik na een week weer op Schiphol, nu met meerdere items voor mijn prijzenkast en terugkijkend op lessen die mijn intuïtie zeker ondersteunen.
Patricia, Anatole, Maria, Frans, Ellen, Coby, Yvonne, Roeland en Thea, maar vooral Rita bedankt voor een geweldige golfweek. Ik neem een abonnement Frans!!

Ineke van Gennep