Je bekijkt nu 8 Vrouwen en 1 man.

8 Vrouwen en 1 man.

‘s Morgens al vroeg naar Schiphol maar je hebt dan ook wel een hele dag voor de boeg.

Aangekomen in Faro werden wij opgevangen door Rita. Peter, van West Algarve Golf was er ook om ons de weg te wijzen.
Het regende pijpenstelen, nadat de bui over was reden wij in kolonne naar Lagos, ons daar geïnstalleerd in het hotel Tivoli.

‘s Middag naar een drivingrange en daar al direct aan ‘t lessen geslagen. ‘s Avonds heerlijk uit eten, (er waren mensen bij die de eerste avond hun ogen niet meer open konden houden), dit deden wij elke dag met een lekker wijntje erbij.

Elke ochtend op tijd uit de veren voor een uitstekend ontbijt. Hierna vertrokken wij met z’n allen naar een golfbaan om eerst een uurtje ons te laten onderwijzen in de moeilijke kneepjes van de baan. Na wat gedronken te hebben, de baan in om 18 holes te spelen en laten zien wat je geleerd had.

Alleen de 1e dag hebben wat regen gehad en was het koud maar daar hebben wij de rest van de week geen last meer van gehad. De laatste 2 dagen was er een lekker zonnetje en kon er gespeeld worden in korte broek. Tussen het eten door, elke avond een prijsuitreiking, want Rita wist elke dag voor ons een oefening waar je een prijsje mee kon verdienen. Laten wij niet die gezellige avond vergeten dat wij met de bus naar een Portugees restaurantje zijn geweest waar een fadozangeres kwam zingen, prachtig!

Dit was een geweldige vakantie en tot in de puntjes verzorgd, voor herhaling vatbaar!!!

Dick, Ine, Suzanne, Anuschka, Truus, Paula, Mieke, Janny en Anneke.