Je bekijkt nu 7 daagse wintertraining van Iron shirt of golf in Islantilla Golf Resort in Spanje 3t/m/ 10 februari 2017

7 daagse wintertraining van Iron shirt of golf in Islantilla Golf Resort in Spanje 3t/m/ 10 februari 2017

“Wat kunnen wij terugkijken op een dynamische en boeiende trainingsweek van Iron Shirt of Golf in Spanje.

Elementen uit het Chinese zwaardvechten werden door Reinoud Eleveld verweven met golfen. In deze wezenlijk andere aanpak, startten wij ’s morgens vroeg met een warming up Chi Kung & Tai Chi Golf, gevolgd door een vaardigheidstraining op de drivingrange. Na de lunch was een rustuurtje met ‘hypnotische’ droomtraining. Daarna werd 9 holes gespeeld. In de after glow lag het accent op: waar stond je in de baan in je I-kracht? Het avondprogramma bestond uit een swinganalyse en mentale training.

In een groepje van 6 werden wij begeleid door onze golfpro Rita van Campen. Met haar zorgzaamheid en perfecte technische kennis loodste zij ons van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, stapje voor stapje, door deze nieuwe technieken en andere mindset.

Kortom een trainingsweek, die behalve een betere golfswing, ook een positief effect gaat opleveren in het dagelijkse leven.

Met gemengde gevoelens gaf ik mij op voor deze reis. Hoe zo Chi-Kung en Tai-Chi ? Dat zweeft toch? Niet dus, ik ben helemaal om en geloof er heilig in en ga het ook in mijn dagelijks leven toepassen.Wat een openbaring die mentale training. Met een super gevoel weer naar huis en wat een energie heeft het mij gegeven.  Volgend jaar weer!” Liesbeth

“Inspirerend, confronterend, boeiend, ‘gezellig’ en absoluut voor herhaling vatbaar!” Puck

“Je schouders ophalen, onder het mompelen van ‘wat een toestand’, heeft geen betrekking op de situatie in de wereld, maar is de voorbereiding op een ontspannen swing. Dat leer je van RITA als Iron Shirt of Golf Pro en ze slijpt (60%) net zo lang met jou tot ze jou een compliment kan maken. Als ze mee speelt (30%) geeft ze eenieder onder haar hoede aandacht, steun en bemoediging. Ik hoop ook de flow van de laatste 10% van haar te leren.” Marcella

“Wat heb ik genoten van ons trainingskamp in Islantilla. ISoG heeft een perfect “hotbed” weten te creëren, waardoor de boodschap echt binnenkomt. Efficiënt trainen met een doel, niet alleen technisch maar ook op mentaal gebied. Met als doel; een fijne flightgenoot te worden en te kunnen pieken op de momenten, die ik belangrijk vind. Ik ben er volledig van overtuigd dat ik een betere golfer kan worden, als ik de ISoG methode blijf volgen.” Tirso

“Na mijn deelname aan Iron shirt of golf in Islantilla in februari 2016, heb ik de warming up Chi Kung & Tai Chi en de golf training zo enthousiast ervaren, dat ik direkt besloot om ook aan de training in februari 2017 deel te nemen. Ook deze keer heeft de training mij weer veel geleerd, door het leren toepassen van de mentale training en het ijzeren hemd.” Barry

“Met deze golfswing durf ik op de golfbaan in mijn ‘ijzeren hemd’ te staan.” Corry