Je bekijkt nu 6 maanden Plus programma van Iron Shirt of Golf

6 maanden Plus programma van Iron Shirt of Golf

11 zondagen van 10 tot 12 hebben met z’n vijven het golfgeheimen 6 plus programma gevolgd. Op basis van de principes van de Chinese zwaardvechters die zowel rechts als links trainen om het lichaam goed te belasten zijn we aan de slag gegaan. Uiteraard vormt de swing met de Drie Huizen en de Twaalf Bewegingen de basis voor de verschillende slagen. Het fundament van waaruit doorgewerkt wordt richting de pitch, de chip, de superswing en het putten.

Goede grip, bewegen vanuit de schouders, indraaien met je heupen, goed raken van de bal en zorgen dat je netjes vanuit de rotatie in de eindstand komt. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar de praktijk is weerbarstig. Toch met de Tchai Tchi swing en de afwisseling van 5 rechts, en 5 links begint het lichaam er aan te wennen….

En dan is er natuurlijk de I-kracht – het geheime wapen van de zwaardvechters. De routine, ogen zacht, glimlach, het openen van de bloem en ademen vanuit de buik maakt dat het golfen vanzelf lijkt te gaan.

iron-shirt-of-golf-recensie2Het programma is opgebouwd rond de 60, 30, en 10% training – oefenen, spelen, strijden. En dit werkt, het is leuk en de wedstrijd op de 12e zondag zorgt ervoor dat je de resultaten ziet van het programma.

Gelukkig staat er weer een nieuw golfjaar voor de deur….dan gaan we fijn weer aan de slag en gaan we net als de Chinese zwaardvechters de strijd weer aan met de baan, de holes, de slagen en de ballen en komen we weer met veel punten het clubhuis binnen mede dankzij het programa

Rita, – Adri, Els, Gineke en Michel, Roeland we danken je voor het leerzame 6 Plus programma

iron-shirt-of-golf