Je bekijkt nu 4-daags Golf en Bridge arrangement (6 t/m 9 augustus 2010)

4-daags Golf en Bridge arrangement (6 t/m 9 augustus 2010)

Résidence Stiemerheide in Genk (België)

“In het voorjaar werd door onze vriendenclub het plan opgevat om tijdens een lang weekend onze twee favoriete hobby’s te combineren; golf en bridge. De insteek was recreatief maar als wij ons spelniveau ook nog wilden verhogen in dat weekend, dan was het meenemen van een pro onontbeerlijk.

De keuze voor golfPro Rita van Campen was snel gemaakt en wij vroegen haar op zoek te gaan naar een mooie locatie. Zij stelde ons Stiemerheide voor. Een schitterende locatie voorzien van zwembad, sauna, culinair restaurant en gelegen aan de prachtig glooiende golfbaan, ‘Spiegelven’.

Voor een recreatief weekend hadden we achteraf gezien nog een druk programma. De eerste dag speelden we 9 holes en daardoor schoot het bridgen er meteen al bij in. Dit werd gelukkig meer dan goedgemaakt door een heerlijk 3-gangen diner. Onze verbazing was groot toen we tijdens het diner gelijk werden verrast met de eerste prijsuitreiking van het weekend. Ons weekend kon al niet meer stuk!

De dagen daarna speelden we o.a. op de prachtige Nippon Flanders baan (15 minuten van Genk). We hadden prachtig weer, waren sportief bezig, genoten van de culinaire gerechten, van elkaars gezelschap en de wijn die maar doorgeschonken werd omdat deze inclusief was.

Onze golfPro Rita van Campen (door een Belgische leek ook wel gids genoemd) heeft ons golfniveau flink verhoogd en heeft er voor ons een onvergetelijk weekend van gemaakt!

Rita, we willen volgend jaar allemaal weer! Zoek jij alvast iets uit?“