Vanaf 1 juni 2017 ga ik op donderdag lesgeven op Golfbaan de Hoge Dijk  

Dus de donderdag wordt De Hoge Dijk Dag!
De andere dagen blijf ik gewoon werken op Amstelborgh. Een andere locatie dichtbij die weer wat andere mogelijkheden biedt. Golfbaan De Hoge Dijk bevindt zich aan de rand van Amsterdam, tussen het Academisch Medisch Centrum en Abcoude.

Op donderdag een “Rondje met Rita”?
Dat kan op de  Abcoudebaan! Omdat ik daar op donderdag ben kan ik u een mooie aanbieding doen. 

Komt u met drie personen dan betaalt u € 57,50 p.p.!
Twee personen: € 73,50 p.p. en één persoon: € 117,50

Wat krijgt u daarvoor?
2 uur baanles, greenfee (€ 25), nabespreking én een kopje koffie of thee. Wilt u zich inschrijven? Dat kan hier. De andere dagen, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag verzorg ik de lessen op Amstelborgh zoals u van mij gewend bent.
Adres:  Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam

Peter Ackerley GolfschoolLessen op Golf Academy Amstelborgh/Borchland

Centraal gelegen, nabij de Amsterdam Arena ligt Golf Oefen Centrum Amstelborgh/Borchland. Amstelborgh/Borchland beschikt over een uitstekende driving-range, 2 verdiepingen geheel overdekt, prettige afslagmatten en goede oefenballen. De putting- en chipping-green, oefenbunker en de 9 holes PAR 3 baan maken het geheel compleet. De 9 holes baan is toegankelijk voor iedereen. Alle golf faciliteiten zijn tot 23:00 uur verlicht, dit betekent dat u ook ’s avonds nog gezellig een rondje kunt golfen.

Hier verzorg ik lessen waarbij alle facetten van het spel aan de orde komen, alles op maat, naar behoefte en om uw doelstellingen te bereiken. Na de les en/of oefenronde is het prettig toeven in het restaurant waar u naast een drankje ook heerlijk kunt eten.

Logo van Golfbaan Amstelborgh Borchland

Amstelborg Borchland

Borchlandweg 6-12, 1114 BD Amsterdam/Duivendrecht

Routebeschrijving: www.borchland.nl

Baanlessen op de Hoge Dijk

Om mijn lessen helemaal compleet te maken verzorg ik tevens baanlessen op De Hoge Dijk. Golfbaan De Hoge Dijk ligt op 10 min. autorijden van Amstelborgh/Borchland.

De Hoge Dijk beschikt over 27 holes, waaronder de wedstrijdbaan (PAR 71) met A-status, ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. De baan heeft een landelijk karakter door het fraaie uitzicht op de kerktorens van Abcoude. Voorts spelen waterpartijen een belangrijke rol. Op de banen kan ’s zomers en ’s winters tot zonsondergang worden gespeeld. Op deze baan is GVB verplicht.

De 3e 9 holes, de Abcoudebaan is een par 3-4 baan (PAR 31) is ontworpen door Gerard Jol.

Spelers met tenminste baanpermissie kunnen hier terecht.

In Brasserie De Houten Vier bent u van harte welkom voor een drankje of een smakelijk diner in een intieme sfeer.

Logo van golfbaan de Hoge Dijk in AbcoudeGolfbaan de Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam

Routebeschrijving: www.dehogedijk.nl en kies de button routebeschrijving